Print

Miresevini


 

 

 

Shoqata Kombetare E Transportit Qytetas Eshte Nje Organizate Jofitimprurese, E Cila Mbron Te Drejtat E Kompanive Qe Realizojne Transportin Urban Ne Tirane Dhe Ne Te Gjithe Shqiperine. Ketu Do Te Gjeni Informacione Mbi Aktivitetin E Shoqates, Anetaret, Bazen Ligjore, Njoftimet Per Shtyp Etj.

Duke Ju Falenderuar Qe Vizitoni Fleten Tone Ne Internet Jeni Ne Mirepritur Te Na Kontaktoni Per Cdo Problem Ne Zyrat Tona Qendrore Ne Rrugen Abdi Toptani, Torre Drin No 36, Apo Te Telefononi Ne Nr E Telefonit 04 262429 E-mail:  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

Anetaret E Shoqates