INFORMACIONE MBI SHOQATEN

 

"SHOQATA KOMBETARE E TRANSPORTIT QYTETAS" (SH.K.T.Q.), U THEMELUA ME 15.12.2003 NE TIRANE. ESHTE RREGJISTRUAR SI PERSON JURIDIK NE GJYKATEN E SHKALLES SE PARE NE TIRANE ME DT. 06.02.2004. USHTRON VEPRIMTARINE E SAJ NE TE GJITHE QYTETIN E TIRANES DHE PO E ZGJERON KETE AKTIVITET NE TE GJITHE QYTETET KRYESORE TE TERITORIT REPUBLIKES SE SHQIPERISE. "SH.K.T.Q." PERBEHET 6 NGA ANETARET (PRONARET) E SAJ, QE SEJCILI KA SHOQERINE E TIJ DHE OPEROJNE PER TRANSPORTIN E SHERBIMIT URBAN NE LINJA TE CAKTUARA TE TIRANES. SHOQERITE TONG PRIVATE(OPERATORE) MBULOJNE 92% TE SHERBIMIT TE TRANSPORTIT PUBLIK TE QYTETIT TE TIRANES. (NJE LINJE ESHTE AKOMA SHTETERORE : "KOMBINAT-KINOSTUDIO"). SHOQERITE JANE TE EMERTUARA SI ME POSHTE :

 

a) Shoqeria “Alba Trans” ka tre linja

  • Tirana Re  - Stacioni i Trenit, qe eshte bere unaze, kalon ne dogane unaza e re,  Tirana e Re, e keshtu me radhe.
  • Qender – Tufine
  • Qender – Uzina Autotraktoreve.

b) Shoqeria ‘Ferlut” – ka Unazen

c) Shoqeria “Tirana Urban Trans”, ka dy linja:

  • Qender – Porcelan
  • Qender – Sauk (Sanatorium dhe Sauku i vjeter)

d) Shoqeria “Tirana Lines” ka dy linja :

  • Qender – Laprake
  • Qender – Institut Bujqsor

e) Shoqeria “Otto Al”  ka vetem linjen –     Uzina Dinamo Re – Sharre.

f) Operatori shtetror  ka linjen -  Kombinat – Kinostudio.

 

Mjetet qe disponojme ne total  220 cope

Kapaciteti i udhetareve ne dite  200 000 persona

Te punesuar gjithsej 1 000 punonjes

Galeri Video

This page require Adobe Flash 9.0 (or higher) plug in.


Shoqata Kombetare e Transportit Qytetas
Tirane, Albania; tel: +355 4 2262429; E-mail: shktq@shktq.org