Anetaret e Kryesise

 


 

Une, Ferdinant IBRAHIMI Kam Lindur Ne Qytetin E Rrogozhines Me 27.01.1959. Kam Kryer Arsimin Tetevjecar Ne Vitet 1966-1974 Ne Po Kete Qytet; Me Pas Kam kryer arsimin e mesem te pergjithshem ne gjimnazin e Rrogozhines "Haxhi Qehaj"ne vitet 1974-1978.

Ne Vitin 1978 Fitova Te Drejten E Studimit Ne Shkollen E Larte Te Bashkuar Te Oficerave "Enver HOXHA"; Kreva Studimet Ne Vitet 1978-1982 Dhe Ne Vitin 1982 U Diplomova Si Oficer Ne Ushtri.Nga Viti 1982-1990

Kam Punuar Si Oficer Kembesorie,

Me Detyra Te Ndryshme Funksionale Ne Divizionin E Peqlnit Deri Edhe Komandant Batalioni.Ne Vitin 1990, Me Deshiren Time Jam Larguar Nga Ushtria.

Ne Vitet 1990-1991 U Largova Per Ne Greqi Se Bashku Me Familjen Time.Ne Mars Te Viti 1992

Kam Krijuar Per Here Te Pare Firmen "FERLUT", Pronar Dhe Drejtues I Vetem I Te Tiles Jam Edhe Sot. Kjo Kompani Tregton Pjese Kembimi Per Automjete Dhe Kryen Sherbimin E Transportit Urban Ne Linjen E Unazes.Jam Bashkepronar I Kompanise Anas, Distributors Ekskluzive E Fiat Ne Shqiperi.

Jam Bashkepronar I Fabrikes Me Moderne Sot Ne Shqiperi Per Perpunimin E Qumeshtit, Ferlat.

Jam Botuesi I Te Perditshmes Ballkan.

Gjuhet E Huaja: Zoteroj Gjuhen Greke

Deshmi Aftesie Per Ngarje Automjeti:

 

Zoteroj Patente Te Klasit Te Trete

 


 

Galeri Video

This page require Adobe Flash 9.0 (or higher) plug in.


Shoqata Kombetare e Transportit Qytetas
Tirane, Albania; tel: +355 4 2262429; E-mail: shktq@shktq.org