Kryetari

Ferdinand Ibrahimi

Lindur me 27.01.1959, Rrogozhines,

Banues ne Tirane,

e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

Diplomuar ne vitin 1982, ne Shkollen E Larte Te Bashkuar Te Oficerave "Enver HOXHA".

1. Kam Punuar Si Oficer Kembesorie. Me Detyra Te Ndryshme Funksionale Ne Divizionin E Peqinit Deri Edhe Komandant Batalioni. Ne Vitin 1990, me Deshiren Time Jam Larguar Nga Ushtria.

2. Mars Te Viti 1992 kam Krijuar Per Here Te Pare Firmen "FERLUT". Kjo Kompani Tregton Pjese Kembimi Per Automjete Dhe Kryen Sherbimin E Transportit Urban Ne Linjen E Unazes.

3. Jam Bashkepronar I Kompanise Anas, Distributors Ekskluzive E Fiat Ne Shqiperi.

4. Jam Bashkepronar I Fabrikes Me Moderne Sot Ne Shqiperi Per Perpunimin E Qumeshtit, Ferlat.

5. Jam Botuesi I Te Perditshmes Ballkan.

 


Galeri Video

This page require Adobe Flash 9.0 (or higher) plug in.


Shoqata Kombetare e Transportit Qytetas
Tirane, Albania; tel: +355 4 2262429; E-mail: shktq@shktq.org