Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

 


 


Shoqata Kombetare e Transportit Qytetas

PDFPrintE-mail

Miresevini


 

 

 

Shoqata Kombetare E Transportit Qytetas Eshte Nje Organizate Jofitimprurese, E Cila Mbron Te Drejtat E Kompanive Qe Realizojne Transportin Urban Ne Tirane Dhe Ne Te Gjithe Shqiperine. Ketu Do Te Gjeni Informacione Mbi Aktivitetin E Shoqates, Anetaret, Bazen Ligjore, Njoftimet Per Shtyp Etj.

Duke Ju Falenderuar Qe Vizitoni Fleten Tone Ne Internet Jeni Ne Mirepritur Te Na Kontaktoni Per Cdo Problem Ne Zyrat Tona Qendrore Ne Rrugen Abdi Toptani, Torre Drin No 36, Apo Te Telefononi Ne Nr E Telefonit 04 262429 E-mail:  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

Anetaret E Shoqates

 


 

Foto te Ndryshme

Galeri Video

This page require Adobe Flash 9.0 (or higher) plug in.

Linjat e SHKTQ

Linja qytetese “Kombinat – Kinostudio


Linja qytetese “Tirana Re- Stacioni Trenit- Unaza Doganes-Tirana Re"


Linja Qytetese “Unaza


Linja qytetese “Porcelan


Linja qytetese “Sauk


Linja qytetese ”Laprake


Linja Qytetse “Uzina Traktori


Linja Qytetse “Tufine


Linja Qytetse “Institut Bujqesor


Linja Qytetese “Sharre


Shoqata Kombetare e Transportit Qytetas
Tirane, Albania; tel: +355 4 2262429; E-mail: shktq@shktq.org